man tar det man har

snart åker jag till körskolan, spännande! :D

gårdagen

hade en väldigt mysig övernattning hos mig inatt, med två av mina favvisar. lovelovelove<3

rocksstars!


var tog energin vägen?

är orooooligt trött...vet inte vart jag ska ta vägen,kan ju inte gå och lägga mig nu. min lillebror kom nyss in och gav mig en magnum glass, halvsover i sängen...glassen är ju till och med tung att hålla i...som sagt var tog energin vägen?

It's okey to not be okey

pluggandet tar kål på mig, men har börjat förstå det mesta så jag hoppas det går bra på provet imorgon! wish me luck

företagsekonomi

sitter och pluggar svårt jävla skit. prov på torsdag..känns intr bra alls..men nu är har jag iallafall imorgon på mig med, jag om alltid brukar plugga dagen innan. men det här provet var riktigt svårt...ush och bläääää!! nu ska ja hämta min godis påse och frossa lite ;) gött. Sitter och njuter av en väldigt snygg bild ja tog på tidningen nyss, stolt över er tjejer hahahha :* dagens fråga: Är det förtidigt att julpynta redan nu?

helgen

den här helgen har varit lugn, länge sen hahah ;) fredags hände inte mycket vara hemma med familjen åt god mat, snacks och godis..mys! igår var jag jenny,kim och simon på bio, paranormal activity 3. helt okej man blev både rädd och skrattfärdig i vissa scener, efter bion åkte vi hem till mig och chillade lite..som sagt en lugn och skön helg! kom nyss in från en svidande promenad, sååå jävla kallt om benen..inte skönt alls, tur att jag har en varm jacka iallafall :) nu ska jag och pappa åka och köpabusskort till mig, kom på för en timma sen att de gick ut igår...se än hem,duscha,äta,sova!!! är hur trött som hellst!

torsdag

mysig torsdag kväll med emsi, vi kollade på ja saknar dig, typ världens sämsta film...så oroligt seg,dåliga skådespelare...fy säger jag bara hahha..men de var trevligt ändå så tummen upp, imorgon är det fredag (igen!!!!) sjukt hur fort det går..veckorna bara flyger iväg, känns skönt ;) just nu har jag oroligt tråkigt, min pojkvän spelar cs med mina bröder...hur kul på en skala? 0 säger jag, går och lägger mig istället, puss&godnatt.

ups i did it again

nu ska jag och emna frossa i mockarutor och chokladbollar, götttt!!!

dagens

efter skolan åkte jag och emma in till stan och åt på chicken (göttigt värre) vi båda blev bajsnödiga mätta ;) hahhah...just nu är jag ooorooligt trött,skratyig,jobbig kännrr mig för att busa med alla.. har pratay med emma i telefon en timma. vi har kommit på aty prattpluggande är ett bra sätt att lära sig till prov, haha! nu ska jag hjälpa mamma med hennes naglar och hennes snebena som hon vill ändra till mitten nena, hon är öite problem.ä med det här bredvid mig hahahhah..aee zzZzZZzz, dnart blire räkmacka. gahhhooo gott

tar en paus från pluggandet ;)


just nu med min favvo


likey likey ;)


åhh jag smälter!

kom hem för ungefär två timmar sen, har varit på sjukhuset i linköping och träffat min kusin. ser ni vad söt hon är!!! hon är väldigt liten för hon är för tidigt född, jag kunde inte släppa blicken från henne så söt och liten hon v!r! jag mata henne med hjälp av en spruta genom en slang och bytte även blöja på henne, blöjan var jätte liten, känslan är heltunderbar! åååh jag älskar bebisar! blir helt tokig haha ;)

svar på kommentar

fick en kommentar för några dagar sen om vart jag köpt tröjorna som jag har på headern. svar: från vänster, bik bok,new yorker,new yorker,new yorker och pälskragen från h&m :)

gårdagen

bild på min och emmas goda egen lagande middag från igår. efter allt bök med att laga mat så gjorde vi pomme och kyckling, efter maten gick vi till cathaysa, hon färgade min utväxt, ush de är så fullt att inte ha en liten liten utväxt tycker jag, så onaturligt..det blev rätt gult men som sagt det får man ju räkna med ;) blir bättre när de växt ut lite lite. just nu njuter jag av ledigheten, men inte lika mycket över att ett arbete snart måste göras för jag och mimmie har redovisning i morgon, såå mimmie jalla och skicka uppgiften!!! ;)

just nu

just nu, nynäddad säng, fräsh lukt av städning,east fm och en kex chocklad i väntan på att emma ska komma och färga mitt hår, håller tummarna för en hårbotten som inte blir orange..men det lär jag väl få ta..blä hata blondt hår!!! iallafall! sudiedag imorgon! :D sköööönt, så ikväll blir det mys med mina favvos tjejer! livet leker

en av dom bästa känslorna!!!


nae men om man skulle ta och...

ja..ni ser ju, städdags!!!

DH

dubbelhacka nr.2

bilder från helgen, love ♥


bilder från emmas blogg


6 timmars shopping

Har varit på stan/hageby och shoppat sammanlagt 6 timmar idag med emma,
vid 11 var vi på stan i en timma, efter skolan i hageby 4 timmar sen stan i en timma ungefär, lite mer.
Grymt dag! Massa skratt, sätt poliser tagit snattare,kollade på djur och hela fadderullan, så han vi även
med en fika.. riktigt rolig shopping dag.... men en sak som var mindre rolig var
skolfotot vi tog idag.....vad är det för fel på mig och kameror..nae, när skolkatalogen kommer går jag
i idee för ett år så jag kan komma tillbaka så är det ett minne blott.
Det här var det jag kom hem med, TRE KAP från gina tricot...
(ja vet, hittade inget mer efter alla 6 timmar, men vad gör det,bättre så)
107 kr för alla tre, hur amazing är inte det? G A L E T

Just nu tar jag det lugnt med min boyfriend..
ska hämta kvällsmat och mysa till flashforward (LOVE LOVE, bästa serien!)
mysig jag känner mig ;)

just nu med mamma <3


by the waaaay, gårdagen var grym!


gött efter jobbet


friday

kom nyss hem från stan, köpt en väldigt mysig och snygg jacka! lite över 500 lappen, visar den senare. åt nyss tacos, satt jäääkligt gött!! nu ska jag till cathaysa och klippa hennes hår, lite kul att jag är som hennes personliga frisör :) hihi. när vi är klara med klippningen så åker vi tjejer och äter på restaurang mys!! sköönt med helg, dock jobbar jag lördag och söndag :( aja extra pengar är gött!

twisted feelings

igår skrev jag in mig på körskolan!! känns grymt bra, äntligen på tiden! idag körde jag på 100 väg, känns även det inte så dåligt ;) ännnu bättre känns det att jag fyller 18 om exakt 4 månader, som jag hoppas kommer gå otroligt fort! men att ha prov imorgon känns väl mindre bra... nu ska jag plugga och sen försöka få i mig något, något som inte är så lätt för mig just nu (för er nyfikna som inte vet så ska jag få tandställning..och jat nu fått en mega stor sak i gommen..knappt att jag klarar av det, är hungrig som en gris pga. att jag knappt kan svälja. men vafan om 2 år kommer jag vara en riktig puddig förhoppningsvis ;) haha! åter till pluggandet!! puss ej

sunday

idag har jag varit helt otroligt seg! kollat på 4 avsnitt av bartenderskolan, gick även och solade ett tag. seg söndag som sagt... just nu ligger jag och tjockar mig i sängen..mysigt, fast..naaae

helg igen, tiden går fort

gårdagen i norsholm blev lyckad för de mesta, trevligt folk osv! med lite funderingar på hur vi skulle komma hem så kom vi ändå hem vid 3, tummen upp för kvällen! idag har emma, jag och jenny varit på ingelsta o shoppat öite, dock gjorde inte jag de menmen, var ju på ullared i förrgår och gjorde av med pengar så de får räcka på ett tag. vet inte vad som händer ikväll riktigt, är svin trött och skulle kunna gå och lägga mig men de går ju inte ;) en bild från igår, kände för att göra en tribal på cathaysas mage, jaa var jaarå!

RSS 2.0